0
$0.00
  • Üres a kosarad

    Nincs termék a kosaradban

TÁJÉKOZTATÓ A PROJEKTRŐL

Kedvezményezett neve: G. Wilheim Kft.
Kedvezményezett címe: 8756 Nagyrécse Petőfi Sándor utca 74.
Ügyfél-azonosító: 1011548108
Projekt azonosítója: 1935443962.

A projekt címe: „Fagylalt alapanyagok gyártásának fejlesztése Nagyrécsén”.

A Vidékfejlesztési Program keretén belül a(z) Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-46-1.-17 kódszámú, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület – Lokális gazdaság fellendítése a mikro vállalkozásokon keresztül, című felhívás alapján G. Willheim Kft., mint támogatást igénylő a fenti című projekt megvalósítására.

A projektet az Európai Unió, Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA), továbbá a Magyar Állam támogatta. Köszönjük a támogatást.

A Projekt teljes költsége összesen (Ft): 3 797 800
A Projekt elszámolható költségei összesen (Ft): 3 797 800
A Projekt nem elszámolható költségei összesen (Ft): 0
Támogatás összege (Ft): 2 658 460
Önerő (Ft): 1 139 340
Saját forrás (Ft): 1 139 340

Projekt rövid összefoglalója: Fagylalt alapanyagok gyártását fejlesztettük. A fejlesztés a vendéglátáshoz kapcsolódó fagylalt üzletágat érinti. Ezen a területen az üzleti filozófiánk az, hogy versenytársaktól megkülönböztethető termékeket állítsak elő, amellyel piaci előnyöket tudok biztosítani a vállalkozásnak. Az általunk gyártott fagylaltok jelentős részben a térség helyi termékeket előállító termelőitől beszerzett gyümölcsökből készülnek. Itt kiemelném a becsehelyi kiwi ültetvényről beszerzett alapanyagokat. A tervezett fejlesztés is ezen erősségem további, még jelentősebb érvényesítésére szolgál.

Beszerzésre kerültek: Gyümölcs magozó-daráló, magozó henger, professzionális fagylalt háttérhűtő, sokkoló. A projekt része még: a projekt menedzsment tevékenység, szórólap készítése, Honlap fejlesztése, facebook kampány. A nyilvánosság keretei között a honlapra a tájékoztató táblát és információkat helyzetünk el a projektről. Kihelyeztük a székhelyre a tájékoztató táblát is.

A fejlesztések eredményeként jelentősen javul a vállalakozás jövedelmezősége, és piaci részesedése.

Nagyrécse, 2020. október.

Wilheim Dávid